Algemene Ledenvergadering 2023

Huldigingen tijdens de DOV Algemene Ledenvergadering op 31 januari 2023!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Deventer Oranje Vereniging in hotel “huis in Deventer” mocht haar voorzitter Cees Zeijseink 2 leden in het zonnetje zetten.

Als eerste werd lid én burgemeester van onze stad Deventer, Ron König, benoemd tot Beschermheer van de Deventer Oranje Vereniging. Na de uitnodiging hiertoe, hoefde hij niet lang na te denken: “Met alle vormen van genoegen!” was zijn directe antwoord. Burgemeester Ron König kreeg uit handen van de voorzitter een ingelijste oorkonde, een kleinood in de vorm van een “Verenigingslogo aan Halslint” en uiteraard een mooie bos (oranje) bloemen.

Bij deze ene huldiging bleef het niet: Na ruim 30 jaar penningmeesterschap, gaf Harry Hoving dit stokje door aan Dino Devedzic, een jongere generatie. Als blijk van waardering werd Harry Hoving benoemd tot Erelid van de vereniging. Ook het kersverse en voor zover bekend eerste erelid van de Deventer Oranje Vereniging, kreeg hiervoor een oorkonde uitgereikt, een kleinood in de vorm van een “Verenigingslogo aan Borstlint” en de welbekende bloemen.

Het nieuwe verenigingsjaar begint de Deventer Oranje Vereniging met een aantal nieuwe bestuursleden en is het bestuur weer voltallig:

  • Voorzitter Cees Zeijseink (Deventer)
  • Secretaris Hetty Rolloos (Deventer)
  • Penningmeester Dino Devedzic (Deventer)
  • Alg. Bestuurslid Harry Hoving (Deventer)
  • Alg. Bestuurslid Carel Heerius (Schalkhaar)

Inmiddels zijn ook de voorbereidingen gestart om ook dit jaar weer, gezamenlijk met iedereen die mee wil doen, een spetterende Koningsnacht- en dag te presenteren.

Gepubliceerd op: 02-02-2023

Aantal keer bekeken: 133

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in: