Opening expositie “Droombestemming”

Aan alle DOV leden, donateurs en sponsoren,

Namens het projectteam nodigen wij u graag uit voor de officiële opening van de expositie “Droombestemming” op 7 april (17.00 uur) aanstaande op locatie Kunstcircuit, Keizerstraat 70.

Ongeveer 20 lokale (amateur-)kunstenaars hebben gevolg gegeven aan de oproep een bijdrage in te zenden voor de expositie die plaatsvindt in het kader van de uitwisseling met St-Maarten, Art2Fuse getiteld. Art2Fuse is een uitwisseling tussen kunstdocenten uit Deventer en St-Maarten met het doel uitwisseling van expertise. Zij ontvangen hun gasten uit St-Maarten van 3 t/m 10 april, Deventer docenten reizen eind april af naar St-Maarten. Uiteraard zullen hun gasten Arlene Halley, Jonathan van Arneman en Silvia Carty ook aanwezig zijn bij de opening van de expositie en veiling.

De opening (met verrassingen) wordt op 7 april om 17.00 uur verricht door locoburgemeester Marcel Elferink. Op zaterdag 8 april om 16.00 uur vindt een kunstveiling plaats in Art Brut Galerij eveneens in het kader van de uitwisseling. De poster m.b.t. de kunstveiling is ter informatie bijgevoegd.

De opening wordt mede mogelijk gemaakt door de Deventer Oranje Vereniging.

Gepubliceerd op: 30-03-2023

Aantal keer bekeken: 112

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in: