Koningsdag 2024 net even anders!

De afgelopen twee jaren was het programma tijdens Koningsdag op de Brink al uitgebreider dan Deventer en de wijde omtrek gewend was: Niet alleen de vertrouwde Kleedjesmarkt, maar ook de Koningsnacht en het Koningsfestival werden toegevoegd.

Helaas moest daardoor de duur van de kleedjesmarkt wel erg worden ingekort en was er ook minder plaats. We moesten daardoor veel kinderen teleurstellen: het was vol. Na afloop van de laatste kleedjesmarkt heeft de Deventer Oranje Vereniging uitgebreid geëvalueerd. Om weer meer recht te doen aan de kleedjesmarkt en vooral ook om er van 09.00 tot 17.00 van te kunnen genieten zal vanaf Koningsdag 2024 het festijn gaan plaatsvinden op het Grote Kerkhof en Welle.

Inmiddels is al volop gestart met de voorbereidingen. De Deventer Oranje Vereniging werkt daarin nauw samen met de gemeente, de ondernemers binnen het nieuwe terrein en natuurlijk met iedereen die mee wil helpen. Een samenwerking die, als het aan de Deventer Oranje Vereniging ligt, ruimte biedt voor uitbreiding.

Hoe het programma er precies uit komt te zien is later uiteraard te volgen via de website: www.deventeroranjevereniging.nl en natuurlijk zullen de social media hierin een belangrijke rol gaan vervullen, maar noteer alvast: 27 april 2024: Kleedjesmarkt Grote Kerkhof en Welle.

Gepubliceerd op: 16-01-2024

Aantal keer bekeken: 114

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in: