Voorzitterswissel bij de D.O.V.

Voorzitterswissel bij de Deventer Oranje Vereniging

Gisteravond, maandag 31 januari 2022, werd door alle geldende corona maatregelen en om de gezondheid van alle leden te kunnen borgen, voor het eerst in de geschiedenis van de Deventer Oranje Vereniging de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering digitaal gehouden. Traditioneel vindt deze elk jaar op 31 januari (verjaardag H.K.H. Prinses Beatrix) plaats.

Tijdens de vergadering, namen de aanwezige leden afscheid van Harry Webers als voorzitter van D.O.V. Harry vervulde deze functie sinds 2013 en gaf vorig jaar al aan te zullen aftreden en niet herkiesbaar te zijn. Als opvolger werd Cees Zeijseink als voorzitter gekozen. Cees is 56 jaar, geruime tijd woonachtig in Deventer en al jarenlang bekend met diverse bestuurlijke functies in tal van verenigingen. Tevens kon tijdens de vergadering Harry Hoving opnieuw rekenen op de steun van de leden in zijn rol van penningmeester. Voorafgaand aan de vergadering riep het bestuur alle leden op om zich toch vooral aan te melden als bestuurslid. Hieraan werd gehoor gegeven en zo kon Hetty Rolloos gekozen worden als algemeen bestuurslid. Daarmee heeft de Deventer Oranje Vereniging een minimaal bestuur en kunnen zij, samen met alle leden, het werk voortzetten.

De Deventer Oranje Vereniging zal sterker gaan inzetten op sociale media. Als 1e initiatief is er een nieuwe website: www.deventeroranjevereniging.nl Nog niet helemaal gevuld, maar deze neemt steeds mooiere vormen aan. Ook hiervoor een oproep aan iedereen om fotomateriaal of ook mooie gerelateerde verhalen beschikbaar te stellen.

Ook op Facebook is DOV actief onder de naam, niet geheel verrassend, Deventer Oranje Vereniging. Leden en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om ons daar te volgen en te liken

Een andere taak die er ligt is het programma voor de komende Koningsdag op 27 april. Dat concept staat, maar net als voor heel Nederland, is het nog onzeker of Koningsdag 2022 doorgang kan vinden. Het nieuws volgen ook wij op de voet en zullen, zodra dat kan, het definitieve programma bekend maken. Voor leden die hun emailadres bij het bestuur kenbaar hebben gemaakt, volgen er dit jaar 1 of meerdere nieuwsbrieven, maar uiteraard wordt al het nieuws ook via de nieuwe website www.deventeroranjevereniging.nl gedeeld.

Al met al een heel volle agenda voor het bestuur. Vandaar ook deze herhaalde oproep om het bestuur hiermee toch vooral te ondersteunen. Dat kan als collega bestuurslid, maar ook wanneer u hier of daar een uurtje te besteden heeft. Wij komen graag met u in contact: info@dov1908.nl of telefonisch: Cees Zeijseink 06 10955400.

Gepubliceerd op: 01-02-2022

Aantal keer bekeken: 170

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in: