De Deventer Oranje Vereniging rekent op uw steun!

Geen enkele vereniging, dus wij ook niet, kunnen het alleen. Wij hopen dat u ons helpt ons werk voort te zetten. Dat kan op vele manieren.

Wordt lid van de Deventer Oranje Vereniging. Voor € 15,00 per jaar houden we u op de hoogte van onze activiteiten en bent u tijdens de algemene Ledenvergadering van harte uitgenodigd om mee te praten en initiatieven voor te stellen.

Deel uw herinnering met ons: wij hopen dat u foto’s , video’s en verhalen gerelateerd aan Deventer en het koningshuis met ons deelt. Wij plaatsen deze in ons media archief (met bronvermelding uiteraard), zodat u ook anderen kunt laten genieten.

Een eenmalige gift is zeer welkom. Als privé persoon of als bedrijf kunt u ons financieel ondersteunen. Donaties, in welke vorm dan ook, zijn zeer welkom.

Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om ook sponsor te worden van de Deventer Oranje Vereniging: prijkt uw bedrijfslogo binnenkort op onze hoofdpagina? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.